Heb je je keus inmiddels gemaakt? Of had je je voor een andere school aangemeld waar je niet terecht kunt en wil je je alsnog aanmelden voor één van onze locaties? 

Dat kan! Ook als je onze aanmeldingsdagen van 10 en 11 maart hebt gemist. Vraag op jouw basisschool of ze nog een aanmeldingsformulier hebben liggen. Wij hebben dit in december 2019 al naar alle basisscholen gestuurd. Je kunt dit formulier invullen en inleveren op de door jou gekozen locatie. (Houd wel even rekening met eventuele beperkte openingstijden nu onze scholen i.v.m. Coronavirus tijdelijk zijn gesloten.) Heeft jouw basisischool geen aanmeldingformulieren meer liggen, dan kun je het ook hieronder vinden.

Er zijn twee soorten aanmeldingsformulieren die je kunt gebruiken. 

  1. Print bijgaand aanmeldingsformulier uit en vul het samen met je ouders met pen in en laat hen ondertekenen. Óf:
  2. Gebruik het digitale aanmeldingsformulier wat je op de computer kunt invullen. Je moet het daarna dan alsnog wel uitprinten, omdat je ouders het formulier van een handtekening moeten voorzien.

NB. In tegenstelling tot wat op het aanmeldingsformulier staat, geldt voor leerlingen die zich aanmelden voor Innova en op Kottenpark de Kunstklas Theater willen volgen, óók dat zij pas geplaatst kunnen worden ná een selectie.

Heb je geen printer of lever je het liever digitaal in, dan kan dat ook. Sla het document eerst op en stuur het als bijlage naar communicatie@hetstedelijk.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw aanmeldingformulier klaar ligt op de locatie van jouw keus om van een handtekening te voorzien en om dit even met jou en je ouders door te spreken op de locatie waarvoor jij je hebt aangemeld. Ook hierbij geldt: het handigst is het om dan even een afspraak te maken omdat de scholen i.v.m. Coronavirus tijdelijk gesloten zijn en er op de locaties beperkte openingstijden gelden.

In bijgaande aanmeldingsprocedure vind je meer informatie over hoe de aanmelding  bij een van de locaties van Het Stedelijk Lyceum verloopt.

Speciaal onderwijs

Zit je op een school voor speciaal onderwijs? Vraag je juf of meester dan advies welke scholen in het voortgezet onderwijs bij jou passen. Op onze locaties werken teams die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Ons Centrum voor Onderwijs en Ondersteuning kan je bovendien alles vertellen over extra begeleiding en hoe dat bij Het Stedelijk Lyceum werkt. Klik hier voor meer informatie.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op:

Kottenpark       (053) 482 12 00
De Stedelijke Mavo   (053) 482 12 80
College Zuid   (053) 482 11 00
Innova   (053) 482 12 60
Het Stedelijk Vakcollege   (053) 482 13 00
Vakschool Het Diekman   (053) 482 15 01