Op de basisschool krijg je natuurlijk heel anders les dan bij ons op school. Iedere les een andere leraar en een ander lokaal. Iedere klas heeft een mentor. Die is voor jou en je ouders het eerste aanspreekpunt als er problemen zijn of als je (even) niet lekker in je vel zit.

Extra ondersteuning

Iedereen is anders. Iedereen heeft zijn eigen mogelijkheden, maar ook zijn eigen beperkingen. Bij ons op school halen we het beste uit ieder leerling. Heb je dyslexie, dan bieden we extra begeleiding. Bovendien biedt de elektronische leeromgeving dan aangepaste lespakketten, die voor jou gemaakt zijn. Hebben we op basis van jouw aanmelding een vermoeden van dyslexie dan kun je bij ons op school getest worden.

Ben je hoogbegaafd, dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij voldoende uitdaging hebt bij ons op school. Op de locatie van jouw keus, kunnen ze je precies vertellen wat er mogelijk is aan extra ondersteuning en begeleiding op die locatie. Vraag wat de Locatie Ondersteunings Groep voor jou kan betekenen! Daarnaast heeft Het Stedelijk een Centrum voor Onderwijs en Ondersteuning waar alle kennis in huis is om jou extra te ondersteunen als dat nodig is!

Leerlingen vertellen over de extra hulp die zij kregen

Meer weten?

Lees het uitgebreide verhaal van Julian en Zakaria