Gratis Chromebook voor alle nieuwe leerlingen 

“Omdat iedere leerling ruimte

én kans moet krijgen zich te ontwikkelen.”

februari 2021

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken in ons onderwijs. Dat hebben we zeker de afgelopen tijd ervaren, waarin we veel afstandsonderwijs hebben geboden. Het Stedelijk Lyceum vindt het belangrijk dat iedere leerling de ruimte én de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Gelijke kansen voor iedereen daar staan we voor. Voor komend schooljaar hebben we daarom een heel mooi aanbod ontwikkeld voor alle locaties van Het Stedelijk Lyceum:Iedere nieuwe leerling die zich aanmeldt krijgt gratis een gloednieuw Chromebook ter beschikking. Het enige dat ouders hoeven bij te dragen zijn de kosten voor de verzekering en het onderhoud van het Chromebook. Dit betekent rond de € 2,50 *per maand voor een standaard Chromebook. 

Leren op een manier die bij jou past
We hoeven niemand meer te vertellen dat we niet meer om digitale lessen heen kunnen. Maar daarnaast zijn er nog andere voordelen van digitaal onderwijs. Lessen en huiswerk kunnen we beter personaliseren. We kijken wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren. Maatwerk dus. We kunnen daardoor maatwerk per leerling verbeteren. Het werken met de gangbare lesboeken wordt door het aanbod van digitaal lesmateriaal sterk verrijkt.

Samenwerking met The Rent Company
Voor levering, service en onderhoud van een Chromebook werkt Het Stedelijk Lyceum samen met The Rent Company. Wij geven aan wat onze wensen vanuit het onderwijs zijn. Op basis daarvan maakt de The Rent Company een voorstel welke apparaten hiervoor het meest geschikt zijn. Zo weet je zeker dat het Chromebook prima aansluit bij wat je nodig hebt bij ons op school.

Meer informatie vind je in bijgaande flyer.

* Het definitieve bedrag dat ouders moeten betalen is in juni 2021 bekend.