Leerlingen en docenten runnen een eigen restaurant: VAKwerk. Want leren doen we bij Het Stedelijk Vakcollege in de praktijk! Leerlingen, ouders, mede-Enschedeërs, iedereen is welkom!

Op donderdagavonden kun je om 17.30 uur genieten van een driegangen diner. Onze leerlingen en docenten verzorgen dit diner van a tot z en hopen dat je restaurant VAKwerk een bezoek komt brengen.

Dit is een echt leermoment voor onze leerlingen en om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij onze gasten om uiterlijk 17.30 uur aan tafel te zitten (inloop vanaf 17.15 uur).

De prijs voor een driegangen diner, inclusief 1 drankje is € 7,50 per persoon. Wil je ook komen eten? Bel of stuur een whatsapp bericht naar 06-23715139 of reserveer een plek via bbal@hetstedelijklyceum.nl

Je bent van harte welkom!

Menu's

16 januari

  • Uiensoep met oude-kaas crouton, brood en boter

  • Gebakken varkenshaas met carré aardappel, komkommer-dille salade en rode wijnsaus

  • Appel-kaneel parfait met slagroom en gekarameliseerde appel

23 januari

  • Gebonden kerriesoep met gepofte paprika, brood en boter

  • Gebakken kipfilet met spekboontjes, geroosterde rozeval en sjalotten saus

  • Vanille crème brûlée met slagroom

30 januari

  • Maaltijdsalade met gerookte zalm, zoetzure groenten, kruidendressing, brood en boter

  • Kogelbiefstuk met dikke frieten en huisgemaakte mayonaise en een samengestelde salade

  • Vruchtenbavarois met sinaasappel kletskoppen en vanilleroomijs

6 februari

  • Salade caprese met basilicum, aceto balsamico en olijfolie

  • Op de huid gebakken zalmfilet met risotto, witte wijn saus en geglaceerde groenten

  • Chocolade brownie met karamelsaus en bramen sorbet

13 februari

  • Gebakken scholfilet met couscous en gebruinde botersaus

  • Huisgemaakte kip cordon bleu met ratatouille en paprikasaus

  • Crème catalana met slagroom en vanille-ijs