mavo - onderbouw havo

Weet jij hoe je het beste leert en wil je zelf de regie over je ontwikkeling? Samen met jou ontwikkelen we vaardigheden die je nodig hebt en leer je wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Je behaalt je mavo diploma of doorloopt de eerste jaren van de havo, net als op iedere andere school dus, maar dan wel op een manier die bij jou past! Gepersonaliseerd leren noemen we dat op Innova.

Plan je eigen leren

Op Innova vinden we het belangrijk dat je leert zelf verantwoordelijk te zijn. Je maakt je eigen planning en stelt die waar nodig bij. Zo leer jij je eigen doelen stellen en keuzes maken. Je hebt een eigen coach en natuurlijk leraren die jou helpen om jouw beste manier van leren te vinden. Je krijgt instructies voor de hele week en moet zelf zorgen dat je het af hebt. Je werk maak je op een leerplein. Op een leerplein vind je alle materialen die je nodig hebt en is er een leraar die je om hulp of uitleg kunt vragen. Je werkt op je eigen chromebook en je kunt alle opdrachten tijdens de lessen maken. Er is dus weinig tot geen huiswerk!

Welk talent heb jij?

Wij vinden het belangrijk dat jij jouw talent ontwikkelt en tegelijkertijd een bijdrage levert aan de school of gemeenschap. Dat kan tijdens projecten, waar je mee doet aan muzikale, creatieve, sportieve of sociale activiteiten. Zo ontwikkel jij jouw talent!

Draag je steentje bij!

Innova is een kleinschalige school van ons allemaal. Je leert anderen snel kennen. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen een steentje bijdragen. Je krijgt alle ruimte om samen met andere leerlingen leuke activiteiten te organiseren. Zo leer jij om actief betrokken te zijn bij de school. Leuk en leerzaam tegelijk!