Rutbeekdag brugklassers Kottenpark

Samenwerken is elkaar versterken. De sportdag op Het Rutbeek stond volledig in het teken van samenwerken. Allereerst de samenwerking tussen de sectie Lichamelijke Opvoeding en het buitensportbedrijf Buitenhoff.

Bericht uit de Tubantia over Keghart Krikour uit 6 gymnasium

Keghart Krikour (20) vlucht op zijn 14de helemaal alleen uit Syrië naar Nederland. Zes jaar later hangt in Enschede de vlag uit bij het huis waar hij nu met zijn ouders woont.

Imane stroomde af van gymnasium 6 naar havo 5, een succesverhaal

Ze stroomde in januari nog af van 6 gymnasium naar 5 havo. Op het eerste gezicht geen succesverhaal zou je zeggen. Totdat je haar levensverhaal kent. Imane Bouqaddour, leerling op Kottenpark, is een open boek als ze vertelt over alles wat haar in het leve

Domien Verbeek uit 6 Gymnasium heeft de 2de de prijs gewonnen van de MediaMusic Awards 2021.

Een jaarlijkse competitie waarin men op zoek gaat naar de tofste muziekproductie. Dé kans voor producerend talent om gehoord te worden De opdracht was om een productie te maken met de vocaal die gedownload kon worden.

2H3 zet zich in voor NL Doet 2021

Leerlingen van het Kottenpark dragen hun steentje bij aan NL Doet. Zij hebben  op 28 mei een leuk tafelboeketje gemaakt voor bewoners van een verzorgingshuis in de buurt van de school.

Leerling Domien Verbeek doet vwo-examen in negen vakken- bericht uit de Tubantia 21 mei 2021

Van het idee alleen al zouden veel leerlingen in de stress schieten, maar Domien vindt het juist wel relaxed. „Ik had het hele jaar door de optie om alsnog een profiel te doen”, zegt hij.

Domien Verbeek verbreedt zijn horizon in Kunstklas Muziek van Kottenpark

Domien speelt als klassiek pianist sinds zijn eerste jaar op Kottenpark al in een bigband. Daar willen we wel eens meer van weten!

Interview Tinka Brinkman - leerling Dans Kottenpark

Examenleerling Kottenpark geselecteerd voor ArtEZ bachelor of Dance