Datum: 02-02-2021

Een nieuwe 10-14 school! 
In samenwerking met Vakschool het Diekman, de Spinaker en de Tender is er een nieuwe school ontstaan. Ben jij een leerling die nog een beetje twijfelt tussen het praktijkonderwijs en de basisberoepsgerichte leerweg? Vind je de 'grote' school misschien nog iets te spannend? Voor jou is er nu een speciale 10-14 route, met veel aandacht voor de ontwikkeling die je nodig hebt om uiteindelijk op Het Stedelijk Lyceum (via Vakschool het Diekman of het Stedelijk Vakcollege) je diploma te halen.

Informatie
Meer informatie over de 10-14 school? Dat kan via Sjors Migchelbrink (s.migchelbrink@sbo-spinaker.nl), schoolleider op de Spinaker en de Tender, en Martijn Sijtsma (msijtsma@hetstedelijk.nl), teamleider op Vakschool het Diekman. 

Aanmelden
Je kunt niet 'zomaar' naar deze school. Er zijn een beperkt aantal plaatsen en aanmelden voor de 10-14 school gaat altijd in overleg met de huidige leerkracht. Bij de aanmelding op Vakschool het Diekman is dan bekend dat u uw zoon of dochter aanmeldt voor de 10-14 route. Na aanmelding volgt er een intakegesprek voordat plaatsing definitief wordt. 

Filmpje