Datum: 03-07-2019

De leerlingenraad van Vakschool Het Diekman organiseert dit jaar het eindfeest. Ze hadden gehoord van leerlingen uit hun eigen klas dat ze het kerstgala erg leuk vonden en hieruit ontstond in het idee om het schooljaar af te sluiten met een knallend eindfeest!

Tijdens een brainstormsessie is de keuze voor een beachparty al snel gemaakt vanwege de vakantie die snel volgt. Er werd gekeken naar wat er allemaal nodig is voor de organisatie en taken werden verdeeld. De leerlingen kregen de opdracht om zich voor te bereiden en gingen met hun eigen groepje een begroting maken die werd ingediend bij de directie. Deze is goedgekeurd.


De middag voorafgaand aan het feest komt de leerlingenraad weer bij elkaar om zelf de boodschappen te doen en de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Ondertussen is de leerlingenraad druk bezig met het regelen van leerlingen die helpen met opbouwen en opruimen. 

De directie van de school is erg te spreken over het enthousiasme van de leerlingenraad en zorgt voor pizza als avondeten.

Op 4 juli is het dan eindelijk zover, de spetterende beachparty voor de onderbouw op Vakschool Het Diekman!