Het directieteam bestaat uit de directeuren van onze locaties, de directeur van ons Centrum voor Onderwijs & Ondersteuning en de directeur van het bestuursbureau. Onze bestuurder is voorzitter van het directieteam. 

Emmily de Vries

Kottenpark

Mark Eijssink

College ZuidISKIST en Tienercollege Florès
 

Ron Löbker

Innova

Mijn naam is Ron Löbker, sinds augustus 2016 ben ik directeur van Innova (tot augustus 2022 ook Het Stedelijk Zwering, voorheen De Stedelijke mavo). Hiervoor was ik schoolleider van Scholengroep Carmel Hengelo en van huis uit ben ik docent economie. Directeur zijn van twee zo verschillende TL-opleidingen is een prachtige uitdaging. Wat mooi dat TL-leerlingen in Enschede de keuze kunnen maken op welke manier ze willen leren. Kijken naar hoe we leerlingen zo ‘op maat’ mogelijk opleiden voor hun vervolgopleiding en hun functioneren in de maatschappij, is iets dat dicht bij me staat. Erg mooi om hier met deze locaties aan te mogen werken.

Maike Warrink

Het Stedelijk Diekman & Het Stedelijk Alpha

Mijn naam is Maike Warrink en ik werk sinds 2002 in het onderwijs. Mijn roots liggen in het vmbo en verschillende OPDC's. Daar heb ik twaalf jaar als leerkracht en coördinator gewerkt met leerlingen die extra ondersteuning nodig hadden. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het havo-vwo onderwijs waar ik zes jaar heb gewerkt als teamleider. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom werk ik sinds maart 2019 als directeur van Het Stedelijk Diekman (voorheen Vakschool Het Diekman), in een prachtig gebouw, aan het ondersteunen van leerlingen in het praktijkonderwijs en de schakelklassen. Een mooie uitdaging om met elkaar te werken aan maatwerk voor deze leerlingen om uiteindelijk ook voor hen een mooie plek binnen het vmbo, ROC of op de arbeidsmarkt te vinden.

Wim Suijker

Bestuursbureau

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en ben afgestudeerd in 1988. Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Het Stedelijk Lyceum. Eerst als hoofd Planning & Control en vanaf 2008 als directeur van het bestuursbureau. Daar is de centrale ondersteuning van het onderwijs bijeengebracht. Vanuit de disciplines Financiën & Beheer, Personeel & Organisatie, ICT en Bestuursondersteuning bieden wij ondersteuning aan het bestuur en onze locaties. Daadkracht, samenwerken, kwaliteit en klantvriendelijk zijn de kernwaarden van waaruit wij handelen en die ik erg belangrijk vind. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Zij hebben beide hun middelbare schoolcarrière op College Zuid gevolgd, hun diploma gehaald en nu studeren zij.

Selma Zwarteveen

Het Stedelijk Zwering