Het Centraal Management Team bestaat uit de directeuren van onze locaties, de directeur van ons Centrum voor Onderwijs & Ondersteuning en de directeur van het bestuursbureau. Onze bestuurder is voorzitter van het Centraal Management Team. Hieronder stellen zij zich voor.

Jan Volbers

Kottenpark
 

Ik ben Jan Volbers, in 1965 geboren en in de jaren daarna getogen in Enschede. Ik ben sinds 1 april 2019 directeur van Kottenpark. Ik heb een lange geschiedenis met deze school, ik was er leerling van 1977 tot 1983 en mijn drie dochters hebben er elk hun havo-diploma behaald. Via mijn werk op de Universiteit Twente, waar ik verantwoordelijk was voor het pre-University programma bestond er ook een hechte relatie met Kottenpark. Het is een prachtige uitdaging om nu leiding te kunnen geven aan de toeleverende kant van het hoger onderwijs en leerlingen zodanig op weg te helpen dat ze keuzes maken in hun opleidingscarrière die bij hen passen en dat ze toegerust zijn voor hun stappen in het vervolgonderwijs.

Mark Eijssink

College Zuid

 

Ron Löbker

De Stedelijke Mavo & Innova

Mijn naam is Ron Löbker, sinds augustus 2016 ben ik directeur van Innova en De Stedelijke Mavo. Hiervoor was ik schoolleider van Scholengroep Carmel Hengelo en van huis uit ben ik docent economie. Directeur zijn van twee zo verschillende TL-opleidingen is een prachtige uitdaging. Wat mooi dat TL-leerlingen in Enschede de keuze kunnen maken op welke manier ze willen leren. Kijken naar hoe we leerlingen zo ‘op maat’ mogelijk opleiden voor hun vervolgopleiding en hun functioneren in de maatschappij, is iets dat dicht bij me staat. Erg mooi om hier met deze locaties aan te mogen werken.

Eildert Vuurboom

Centrum voor Onderwijs en Ondersteuning, kortweg COO.

Wim Suijker

Bestuursbureau

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en ben afgestudeerd in 1988. Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Het Stedelijk Lyceum. Eerst als hoofd Planning & Control en vanaf 2008 als directeur van het bestuursbureau. Daar is de centrale ondersteuning van het onderwijs bijeengebracht. Vanuit de disciplines Financiën & Beheer, Personeel & Organisatie, ICT en Bestuursondersteuning bieden wij ondersteuning aan het bestuur en onze locaties. Daadkracht, samenwerken, kwaliteit en klantvriendelijk zijn de kernwaarden van waaruit wij handelen en die ik erg belangrijk vind. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Zij hebben beide hun middelbare schoolcarrière op College Zuid gevolgd, hun diploma gehaald en nu studeren zij.

Maike Warrink

Vakschool Het Diekman & Het Stedelijk Vakcollege

Mijn naam is Maike Warrink en ik werk sinds 2002 in het onderwijs. Mijn roots liggen in het vmbo en verschillende OPDC's. Daar heb ik twaalf jaar als leerkracht en coördinator gewerkt met leerlingen die extra ondersteuning nodig hadden. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het havo-vwo onderwijs waar ik zes jaar heb gewerkt als teamleider. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom werk ik sinds maart 2019 als directeur van Vakschool Het Diekman, in een prachtig gebouw, aan het ondersteunen van leerlingen in het praktijkonderwijs en de schakelklassen. Een mooie uitdaging om met elkaar te werken aan maatwerk voor deze leerlingen om uiteindelijk ook voor hen een mooie plek binnen het vmbo, ROC of op de arbeidsmarkt te vinden.