Biologie Olympiade

Al onze 6VWO leerlingen met biologie in hun pakket hebben meegedaan aan de biologie Olympiade.

Het Stedelijk Kottenpark opnieuw gecertificeerd als ‘Erkend CultuurProfielSchool’

De komende vier jaar mag Het Stedelijk Kottenpark zich opnieuw ‘Erkend CultuurProfielSchool’ noemen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan scholen die uitstekend onderwijs aanbieden op het gebied van kunst en cultuur.

Gymnasiumdagen Kottenpark

Gymnasiasten hier op school kijken er altijd erg naar uit. Twee dagen in het jaar dat ze lekker bezig gaan met de Grieks en Romeinse cultuur.

Gymnasiumdagen Kottenpark

De gymnasiumdagen zijn in volle gang! Er wordt door de leerlingen van klas 1 t/m 5 druk gewerkt om vrijdagavond 9 februari een fantastische avondvoorstelling neer te zetten. 

College Zuid helpt TalentNED de toekomstige kampioenen van Enschede op te leiden

Het NK junioren was zeer succesvol voor vijf leerlingen van Het Stedelijk, College Zuid. College Zuid en TalentNED werken sinds 2020 samen om leerlingen een carrière in de topsport te laten combineren met een succesvolle schoolloopbaan.

Burgerschap & mediawijsheid - bezoek journalist

Op College Zuid vinden we burgerschap en mediawijsheid heel belangrijk. Daarom kwam vrijdag 19 januari Coen van de Ven, politiek journalist voor onder andere De Groene Amsterdammer en auteur van het boek 'Wantrouwen in de Wandelgangen' (over de omgangsvor