Het Stedelijk Zwering

Het Stedelijk Zwering is een sfeervolle, kleine en overzichtelijke school. Bij binnenkomst zegt er iemand ‘goedemorgen’ en kent je bij naam. Een school waar je wordt gezien én waar jij mag laten zien wat jij in huis hebt. Je mag ons gerust een ondernemende school noemen. We leiden je niet perse op tot een startende ondernemer, maar wel tot een ondernemende leerling! Dat zie je terug in ons onderwijs en de activiteiten die we ondernemen.

Waar wij voor staan

Waar wij voor staan en wat ons kenmerkt? Dat zie je in één oogopslag in onderstaande afbeelding. 

In het kort:

  • een kleinschalige school met een positieve sfeer, waar je elkaar snel leert kennen, waar leerlingen betrokken worden en serieus genomen worden
  • een school met een onderwijsaanbod dat bestaat uit drie verschillende soorten lessen. Tijd om te leren waarin je goede vaklessen krijgt. Tijd om te kiezen met maatwerk voor iedereen en tijd om te groeien, waar je de theorie met de praktijk verbindt.
  • een school waar je vooruit geholpen wordt. Waar je mentor je drie keer per week 's ochtends ziet. Waar je snel ondersteuning krijgt als dat nodig is, maar ook vervroegd examen kunt doen als je dat aankunt.
  • een school met goede resultaten, waar leerlingen én ouders bovengemiddeld tevreden zijn.

 

Laatste nieuws

Rouwkaart meneer Kuipers

Rouwkaart meneer Kuipers

Overlijden meneer Kuipers

Vandaag kregen wij het verdrietige bericht dat onze collega Olaf Kuipers gistermiddag is overleden.