Je bent nu bijna klaar met de basisschool, en dan? Bij Vakschool Het Diekman leer je door te doen.

Op deze site en in de folder lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we je wat meer over onze school. 

Aanmelden

Kies jij voor Vakschool Het Diekman? Dan kun jij je na het ontvangen van je basisschooladvies je aanmelden op één van de aanmeldavonden op Vakschool Het Diekman op 10 of 11 maart. De aanmelding betekent niet dat je automatisch geplaatst wordt. Hiervoor kun je het aanmeldingsformulier gebruiken. In Enschede hebben alle scholen samen afspraken gemaakt over de plaatsing en advisering in het kader van Passend Onderwijs. Na de aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek samen met je ouders. Natuurlijk krijg je wel volgens een vaste procedure bericht of je ook geplaatst bent. Meer informatie daarover vind je hier.

Klik hieronder voor het aanmeldingsformulier of lees gerust nog even verder. Er zijn twee soorten aanmeldingsformulieren die je kunt gebruiken. 

  1. Print bijgaand aanmeldingsformulier uit en vul het samen met je ouders met pen in en laat hen ondertekenen.
  2. Gebruik het digitale aanmeldingsformulier wat je op de computer kunt invullen. Je moet het daarna dan alsnog wel uitprinten, omdat je ouders het formulier van een handtekening moeten voorzien.

Heb je geen printer of lever je het liever digitaal in, dan kan dat ook. Sla het document eerst op en stuur het als bijlage naar communicatie@hetstedelijk.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw aanmeldingformulier tijdens de aanmeldingsavonden klaar ligt om van een handtekening te voorzien en om dit even met jou en je ouders door te spreken. Kom in dit geval dan zonder aanmeldingsformulier op 10 of 11 maart 2020 om je aan te melden.