Het Stedelijk.
Meer mogelijkheden voor iedereen.

Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen even veel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Wie je ook bent, wij hebben een school die bij jou past.

Ontdek het stedelijk

Het laatste nieuws

Het Stedelijk Zwering

Rouwkaart meneer Kuipers

Rouwkaart meneer Kuipers
Het Stedelijk Kottenpark

Geslaagden gefeliciteerd

Geslaagden gefeliciteerd
Het Stedelijk College Zuid

Leerlingen College Zuid en IST bij De Week van de Amateurkunst bij 1Twente

Drie leerlingen van College Zuid en een leerling van de IST waren dinsdag 6 juni op bezoek bij De Week van de Amateurkunst bij 1Twente.
leerling

Belicia Kuiper


Innova is een fijne school, omdat het er gezellig en niet zo groot is. We werken veel op Chromebooks. Dat vind ik prettig. Op papier was ik vaak mijn planning kwijt op de basisschool. Het is echt een superleuke school met leuke docenten en een fijne manier van leren.

leerling

Ania Palmero Bellers


Ik volg de theateropleiding op Kottenpark. Dat is ook de reden dat ik voor Kottenpark koos. Het leek me een leuke school en ook een gezellige school. En dat klopt ook!