Het Stedelijk Lyceum.
We zijn er voor jou!

Het Stedelijk Lyceum is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen even veel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Wie je ook bent, wij hebben een school die bij jou past.

Het laatste nieuws


Officiële opening van ons huiskamerproject, oftewel chillroom!

Officiële opening op woensdag 27 oktober om 14:30 uur.

Duurzaam diner door leerlingen Het Stedelijk Vakcollege

Leerlingen en docenten Horeca, Bakkerij en Recreatie hebben voor 40 hoogleraren, docenten, studenten en genodigden van het Saxion in Apeldoorn een duurzaam diner verzorgd.

Spaans op College Zuid!

College Zuid zet in op taal en biedt volgend schooljaar vanaf de brugklas Spaans aan voor mavo, havo en vwo leerlingen

leerling

Belicia Kuiper


Innova is een fijne school, omdat het er gezellig en niet zo groot is. We werken veel op Chromebooks. Dat vind ik prettig. Op papier was ik vaak mijn planning kwijt op de basisschool. Het is echt een superleuke school met leuke docenten en een fijne manier van leren.

Leerling

Karlijn Blekkenhorst


Waarom ik graag naar College Zuid ga? De leraren zijn er aardig en je krijgt goede begeleiding. Er is extra aandacht voor sport en je doet leuke activiteiten! En verder ontmoet je er heel veel (leuke) nieuwe mensen.