Het Stedelijk.
Meer mogelijkheden voor iedereen.

Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen even veel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Wie je ook bent, wij hebben een school die bij jou past.

Ontdek het stedelijk

Het laatste nieuws

Het Stedelijk ISK

Expositie 'Kunstblikken' ISK leerlingen

Een aantal leerlingen van onze ISK hebben een expositie bij Concordia genaamd 'Kunstblikken'
Het Stedelijk Kottenpark

Zomervakantie vanaf 19 juli t/m 2 september

Zomervakantie vanaf 19 juli t/m 2 september

Nieuwe directeur Het Stedelijk Alpha en directeur Onderwijs

Het Stedelijk Alpha heeft vanaf schooljaar 2024-2025 een nieuwe locatiedirecteur. Vertrekkend directeur Alpha wordt nieuwe directeur Onderwijs voor Het Stedelijk.
leerling

Philippe Buitenhuis


Ik heb gekozen voor Het Stedelijk Lyceum Kottenpark, want mijn broer zat er al en ik hoorde altijd leuke verhalen. Ook vrienden van andere scholen gingen er heen. Het is er heel gezellig. Je kent er bijna iedereen en je krijgt er veel vrienden.

Docent Engels (TTO)

Monique van Manen


College Zuid is naar mijn mening de perfecte school voor de sportieve leerling en voor de leerling die graag over de grens kijkt. Naast gewoon goed onderwijs zijn hier veel activiteiten met betrekking tot sport en internationalisering. Met het hoge niveau van het Engels op TTO kunnen leerlingen doorstromen naar onderwijs in het buitenland. Come and discover your world!