Het Stedelijk.
Meer mogelijkheden voor iedereen.

Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen even veel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Wie je ook bent, wij hebben een school die bij jou past.

Ontdek het stedelijk

Het laatste nieuws

Het Stedelijk Kottenpark

Biologie Olympiade

Al onze 6VWO leerlingen met biologie in hun pakket hebben meegedaan aan de biologie Olympiade.
Het Stedelijk College Zuid

College Zuid helpt TalentNED de toekomstige kampioenen van Enschede op te leiden

Het NK junioren was zeer succesvol voor vijf leerlingen van Het Stedelijk, College Zuid. College Zuid en TalentNED werken sinds 2020 samen om leerlingen een carrière in de topsport te laten combineren met een succesvolle schoolloopbaan.
Het Stedelijk Diekman

Kom jij ook meedoen met onze Masterclasses Praktijkonderwijs?

Geef je op!!!
leerling

Philippe Buitenhuis


Ik heb gekozen voor Het Stedelijk Lyceum Kottenpark, want mijn broer zat er al en ik hoorde altijd leuke verhalen. Ook vrienden van andere scholen gingen er heen. Het is er heel gezellig. Je kent er bijna iedereen en je krijgt er veel vrienden.

Administratief medewerker

Daphne Geerdink


Op Vakschool Het Diekman werken allemaal leerlingen die graag de handen uit de mouwen steken. We helpen de leerlingen om hun plek in de maatschappij en arbeidsmarkt te vinden. Op administratief gebied lever ik daar een bijdrage aan. Leuk en gevarieerd werk!