Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. 

Wij zijn er voor iedereen. Een school waar je kunt werken aan je talenten door nieuwe dingen te leren en de wereld te ervaren. Het Stedelijk biedt de mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dit kun je doen in een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn.

Maak contact met elkaar binnen en buiten de school, met de stad en met de wereld om je heen. Ga de uitdaging aan om erachter te komen wie je bent en wat je leuk vindt, zodat wij samen met jou, jouw ouders en de stad de ruimte kunnen creëren die voor jou werkt. Onze docenten staan voor je klaar en zijn jouw gids naar een toekomst die jij zelf bepaalt.

Samen werken we aan de toekomst en zorgen wij ervoor dat jij je kunt aanpassen als de wereld je op de proef stelt. Dat is wat wij bij Het Stedelijk goed kunnen en waar we het voor doen. Dat doen we voor iedereen en zeker voor jou.

Wat wij beloven

Meer mogelijkheden voor iedereen

Bij Het Stedelijk staan we open voor iedereen en elkaar. Je komt in aanraking met allerlei mensen, culturen, bedrijven, kennisinstellingen en de stad. Want samen bieden we meer. 

Een leerroute die bij jou past

Wij zijn er voor de creatieven, de techneuten, de doeners, de denkers, de sporters, voor wie een duidelijk doel heeft of voor wie het nog even niet weet. Bij Het Stedelijk mag je zijn wie je bent en stippelen we samen de juiste leerroute uit. Onderweg staan we naast je. 

Gegarandeerd vooruitgaan

De wereld verandert super snel. Daarom dagen wij je uit en leren we je hoe je keuzes maakt die bij je passen. Én dat je tussentijds altijd kunt bijsturen wanneer zich nieuwe mogelijkheden voor doen. Zodat jij vooruit blijft gaan. Met als garantie dat je Het Stedelijk verlaat met een diploma, certificaat of een nieuwe mogelijkheid.