Kom kennis maken!

Over een tijdje ga je je vertrouwde basisschool verlaten. Je komt dan in een heel andere wereld terecht. Van je vertrouwde klas en je klasgenoten neem je afscheid. Een nieuwe periode breekt aan. Je krijgt te maken met verschillende lokalen en wisselende docenten voor allerlei vakken. Een ding is zeker, je wilt graag naar een school die bij jou past.

We willen jou en natuurlijk ook je ouders helpen bij het vinden van de juiste school. En eigenlijk hopen we dat dat een van onze scholen is! Maar dat bepalen jij en je ouders natuurlijk helemaal zelf. Op verschillende momenten en manieren kun je kennis maken met Het Stedelijk Lyceum. Lees snel verder voor meer informatie hierover, bijvoorbeeld in onze #Zininschoolkrant die je verderop aantreft. Of blader bijgaande brochure door. 

Of bekijk onderstaande filmpjes om een indruk te krijgen:

De Stedelijke Mavo

Kottenpark

Innova

College Zuid

Het Stedelijk Vakcollege

Vakschool Het Diekman

Zininschoolkrant

Wie kunnen nu beter vertellen wat onze scholen zo leuk maken dan onze (oud) leerlingen zelf? Lees hun ervaringen in bijgaande #Zininschoolkrant! Een krant boordevol informatie, mooie verhalen en gesprekken met leerlingen en medewerkers.