Datum: 13-11-2018

In de week van 12 tot 15 november stroomt College Zuid vol met leerlingen van groep 8. Zij komen kennismaken en de school bekijken. Hoe ziet de gymzaal eruit? (met klimwand!). Of het muzieklokaal? (met echte theaterstoelen). De kennismaking bestaat niet alleen uit kijken, maar ook uit 'doen'.

De kinderen volgen mini-lesjes: snuffelen aan wiskunde, het vak aardrijkskunde meemaken, draadbuigen bij techniek, een foto-gedicht maken bij Nederlands en meer. Niet elke klas volgt precies hetzelfde programma, maar alle leerlingen krijgen royaal de kans om te ervaren hoe het voortgezet onderwijs eruit ziet.

De doedagen zijn onderdeel van een breder kennismakingsprogramma. Ouders zijn welkom op de informatieavond op 19 november (aanvang 19.30). Speciale informatieavonden voor ouders en kinderen zijn er voor Tweetalig onderwijs TTO (4 december 2018) en voor sport (7 februari 2019). Deze beide avonden beginnen om 19.00 uur.

Natuurlijk is iedereen ook van harte welkom op het open huis, 16 januari 2019 vanaf 17.00. Volop kans om ons te leren kennen. Wij zien er naar uit u en jou te ontmoeten.