Datum: 01-03-2021

Ben je vergeten je aan te melden voor onze online open dag? We laten je alsnog graag onze school zien. Jij en je ouders krijgen een digitale rondleiding, zodat je een goed beeld krijgt van de school, de lessen en hoe het op College Zuid gaat. Tijdens de open dag kun je telefonisch of via Whatsapp vragen aan ons stellen. Wij zitten voor je klaar om ze te beantwoorden!

Klik op het tijdstip van jouw keuze (maandag 1, dinsdag 2 of woensdag 3 maart tussen 17.00-20.00 uur) op de volgende link om in de open dag te komen. Je kunt ook het volgende adres knippen en in je adresbalk plakken: http://onlinekanaal.nl/open-dag-college-zuid. Als het niet lukt, bel je het volgende nummer: 053-4821100. Wij helpen je dan om in de online open dag te komen.

Tot slot: we hebben een aantal materialen, die we graag nog bij je langs willen brengen. Hiervoor hebben we je adresgegevens nodig. Zou je deze aan ons door willen geven? Dit kan door dit formulier in te vullen. Je kunt ook het volgende adres knippen en in je adresbalk plakken: https://forms.gle/vhEY7ouLUqcr1LWU8

Tot op de open dag, wij hebben er zin in!

Docenten en schoolleiding College Zuid