Datum: 21-06-2018

Lokaal B14 op College Zuid wordt geregeld door leerlingen en docent Millar gebruikt voor het vak Engels. Dat lokaal is onlangs flink gepimpt. Meneer Millar wilde graag dat de ruimte inspirerend zou zijn voor leerlingen die er les krijgen – en dan natuurlijk het liefst met een Engelse twist. Aan leerlingen is gevraagd hoe of wat er mogelijk zou zijn. Alles kwam in een stroomversnelling toen de opa van Myrle bereid bleek een wandschildering te maken.

Drie dagen werd het lokaal uitgeroosterd en na de opbouw van een steiger kon meneer Wierema Kosters aan de slag. Juist in die dagen was het heel warm weer, maar met toewijding en vakkundigheid stond er aan het einde van dag drie een schitterende wandversiering op de muur.

De voltooiing is gevierd met de klas van Myrle. Zij overhandigde namens school een bon, leerlingen kregen uitleg over de gebouwen en het schilderen en tenslotte zijn allen samen op de foto gegaan. De foto's geven een kleine indruk, maar wie de wandschildering echt goed wil zien, kan het best een kijkje komen nemen op College Zuid!